%0 Journal Article %A Goudarzi, Leila %A Kasra Kermanshahi, Rouha %T Antimicrobial Activity of Different Lactobacillus Spices in Presence of Prebiotics against Proteus vulgaris %J Journal of Mazandaran University of Medical Sciences %V 24 %N 117 %U http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-4424-fa.html %R %D 2014 %K Probiotics, prebiotics, Proteus vulgaris, antimicrobial activity, %X سابقه و هدف: پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها که مفهوم تازه تری می باشند، اثرات مثبت در تعادل میکروفلور روده و دستگاه ادراری و به واسطه آن بهبود سلامت میزبان ایجاد می کنند. این مطالعه با هدف بررسی اثر پری بیوتی کها بر تولید Lactobacillus plantarum ATCC ، Lactobacillus acidophilus ATCC فاکتورهای ترشحی پروبیوتیک های 4356 Lactobacillus casei و Lactobacillus fermentum ATCC 9338 ،Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 ، 8014 انجام پذیرفت. Proteus vulgaris بر علیه رشد سویه های مختلف ATCC 39392 مواد و روش ها: در این مطالعه خاصیت ضد میکروبی مایع رویی کشت پروبیوتیک ها در دو حالت محیط کشت پایه براث در حضور پری بیوتیک های رافینوز، لاکتولوز، ترهالوز، اینولین و ریبوفلاوین به MRS براث و محیط کشت MRS مورد بررسی قرار گرفت. (Well Diffusion Agar) کمک روش انتشار در آگار توسط چاهک یافته ها: نتایج بررسی حاضر نشان داد پری بیوتیک های مورد بررسی در تمامی حالات توانستند فعالیت ضد میکروبی 29 میلی متر / تا 67 Lactobacillus را افزایش دهند و میانگین قطر هاله عدم رشد در حضور پری بیوتیک ها برای سویه های افزایش داشته است. استنتاج: بنابر نتایج به دست آمده می توان ادعا نمود که پری بیوتیک ها باعث افزایش خاصیت ضد میکروبی به طور اختصاصی وابسته به نوع پری بیوتیک و سویه Lactobacillus پروبیوتیک ها شده و این افزایش در فعالیت سویه های مورد بررسی بوده است. بنابراین محصولات پری بیوتیکی در مواجه با پروبیوتی کهای می توانند خواص و Lactobacillus کارایی آن ها را افزایش دهند. %> http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-4424-fa.pdf %P 55-64 %& 55 %! %9 Research(Original) %L A-11-3397-32 %+ Department of Microbiology, Faculty of Science, Alzahra University, Tehran, Iran %G eng %@ 1735-9260 %[ 2014