دوره 25، شماره 128 - ( شهریور 1394 )                   جلد 25 شماره 128 صفحات 109-105 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (6566 مشاهده)
سابقه و هدف: عادات غذایی مناسب در دوران کودکی شکل می‌گیرد و تا بزرگ سالی ادامه می‌یابد. هدف از این مطالعه تعیین تاثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و رفتار مادران در مورد تغذیه صحیح در کودکان 2 تا 6 سال بوده است. مواد و روش‌ها: مطالعه حاضر، یک مطالعه مداخله‌ای از نوع نیمه‌تجربی بود. نمونه‌های مورد مطالعه به صورت تصادفی چندمرحله‌ای از خانه‌های سلامت منطقه 2 شهرداری تهران انتخاب شدند. 4 جلسه آموزشی طی 3 ماه با استفاده از وسایل آموزشی مثل تخته وایت‌برد و روش‌های آموزشی مثل پرسش و پاسخ برای گروه آزمون برگزار شد. اطلاعات جمع‌آوری شده با استفاده از آزمون‌های آماری توصیفی و t زوجی و مستقل تجزیه و تحلیل شدند. یافته‌ها: میانگین نمرات آگاهی، نگرش و رفتار در گروه آزمون، قبل از آموزش به‌ترتیب 59/18، 22/18 و 89/13 بود و بعد از مداخله به‌ترتیب به 46/20، 30/19 و 59/15 افزایش یافته بود (001/0p<). استنتاج: آموزش می‌تواند به عنوان ابزاری اثربخش برای ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد مادران نسبت به تغذیه کودکان باشد.
متن کامل [PDF 162 kb]   (2126 دریافت)    
نوع مطالعه: گزارش کوتاه | موضوع مقاله: تغذيه

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.