جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای بیمارستان زارع

جواد ستاره، یاسمن علامه، نجیبه محسنی معلم کلایی، مائده باقری،
دوره ۲۸، شماره ۱۶۶ - ( ۸-۱۳۹۷ )
چکیده

سابقه و هدف: ترک بیمارستان پیش از حصول بهبودی میتواند با پی آمدهایی همراه باشد و از اینرو دارای اهمیت است. هدف از این مطالعه، بررسی موارد ترخیص با رضایت شخصی در بیمارستان روانپزشکی و علل مرتبط با آن بوده است.
مواد و روشها: نمونه شامل ۱۱۱۲ بیماری بوده است که از ۱ فروردین تا۳۰ اسفند سال ۱۳۹۳ در بیمارستان روان پزشکی زارع شهر ساری بستری شدهاند. بعد از بررسی پروندههای بیماران به صورت سرشماری، اطلاعات مرتبط با علل ترخیص علارغم توصیه پزشک، به صورت تلفنی و از طریق مصاحبه باز پاسخ جمعآوری شده است. داده ها از طریق SPSS ۲۴ و با مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
یافتهها: ۱۵۰ بیمار با رضایت شخصی مرخص شده بودند. تشخیص اصلی بیشتر بیماران (۷/۲۲ درصد) اختلال دو قطبی با خصیصههای سایکوتیک همراه با اختلال شخصیت مرزی، زمان شروع بیماری ۳/۵۷ درصد بیماران ازجوانی بوده است. ۶۰ درصد بیماران در نوبت اول بستری، با رضایت شخصی مرخص شدهاند. در نوبت دوم ترخیص با رضایت شخصی، فراونی افرادی که مواد مصرف میکردند بیشتر بوده است. بیشترین علت ترخیص، به ترتیب مربوط به اصرار خانواده (۴۴ درصد)، اصرار بیمار (۳۳ درصد)، عدم رضایت از کادر درمان (۱۱ درصد) و هزینههای ناشی از بستری شدن بیمار و مشکلات خانوادگی (۱۱ درصد) بوده است.
استنتاج: یافتههای این مطالعه، لزوم آموزشهای لازم و دادن اطلاعات کافی به بیماران و خانوادههایشان را مطرح میکند.
 
 
مینو ستوده، مهرداد غلامی، حمید رضا گلی،
دوره ۳۳، شماره ۲ - ( ۹-۱۴۰۲ )
چکیده

سابقه و هدف: عفونت زخم سوختگی یک عارضه مهم در بخش سوختگی است. این مطالعه با هدف تعیین شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی ارگانیسمهای مولد عفونت زخم سوختگی در بیمارستان زارع ساری، انجام پذیرفت.
مواد و روشها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی گذشته‌نگر، تعداد ۳۷۰ نمونه از زخم‌های سوختگی جمع‌آوری و کشت داده شدند و باکتری‌های عامل عفونت تعیین هویت شدند. سپس، الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی باکتری‌ها با روش دیسک آگار دیفیوژن مشخص شد. اطلاعات بهدست آمده توسط تست‌های آماری کای اسکوئر و فیشر تجزیه و تحلیل شدند.
یافتهها: از مجموع ۳۷۰ نمونه، ۲۱۹ کشت مثبت (۵۹/۱ درصد) گزارش شد. آسینتوباکتر بومانی با ۳۹/۲ درصد، انتروباکتر آئروژنز با۲۱/۴درصد و سیتروباکتر فروندی با ۱۵/۵ درصد شایع‌ترین باکتری‌های جدا شده بودند. به هر حال، تتراسیکلین مؤثرترین دارو بود، در حالی که مقاوم ترین ارگانیسم در این مطالعه آسینتوباکتر بومانی بود.
استنتاج: این مطالعه نشاندهنده تغییر در فراوانی ارگانیسمهای جدا شده از عفونت زخم سوختگی و افزایش نسبی آسینتوباکتر بومانی و انتروباکتر آئروژنز و مقاومت آنتیبیوتیکی بالای باکتری ها بود.
 

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb