دوره 13، شماره 39 - ( تير 1382 )                   جلد 13 شماره 39 صفحات 47-41 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Âbian M. Immediate anterior cervical stabilization with methyl metha crylate instead of caspar plate and screws . J Mazandaran Univ Med Sci 2003; 13 (39) :41-47
URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-766-fa.html
آبیان محمدرضا. پایداری فوری قدام مهره های گردن با متیل متاکریلات به جای پیچ و صفحه کاسپار. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1382; 13 (39) :41-47

URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-766-fa.html


چکیده:   (13543 مشاهده)
سابقه و هدف: روش معمول پایداری در ضایعات غیر سرطانی قدام مهره های گردن، استفاده از بلوک های استخوانی در بین مهره ها و سپس نصب پیچ و صفحه (Plate) است. استفاده از پیچ و صفحه، گاهی می تواند با عوارض متعددی مثل شکستگی با شل شدن پیچ و در معرض اشعه قرار گرفتن، بیمار، حراج و پرسنل، در هنگام استفاده از فلورسکوپ، همراه باشد. جهت رفع این عوارض، روش کاملا جدیدی پیشنهاد می گردد که در آن از متیل متاکریلات به عنوان صفحه سیمان استخوانی (Bone cement plate system) استفاده می شود. هدف اصلی این تحقیق، حذف سیستم پیچ و صفحه و بررسی پیوند مهره ها در رادیوگرافی کنترل پس از عمل می باشد.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی است که در آن بیمارانی که به علت فتق دیسک یا دیسک های گردنی و تنگی کانال گردنی، در بیمارستان های امام خمینی و شفا ساری از قدام عمل شده اند مورد بررسی قرار گرفته اند و شامل 5 زن و 5مرد با محدوده سنی 36 تا 77 سال بوده اند. جهت ایجاد صفحه سیمانی. از متیل متاکریلات که در کرانیوپلاستی کاربرد دارد، استفاده گردید. اعمال فوق در طی آبان 1377 لغایت آذر 1380 انجام شد.
یافته ها: از این روش برای 10 بیمار استفاده شد. در پیگیری های انجام شده با استفاده از رادیوگرافی های کنترل پس از عمل که بیش ترین آن 25 ماه و کمترین آن 8 ماه بوده است. هیچ گونه عارضه خاصی مثل عفونت حساسیت اختلال پیوند مشاهده نشد و در هیچ مورد نیاز به عمل مجدد نبوده و نتیجه اعمال از نظر بالینی نیز کاملا رضایت بخش بوده است.
استنتاج: از مزایای این روش، آسان بودن اجرای آن، عدم وجود خطر برای نخاع، عدم نیاز به وسایل خاص، در دسترس بودن لوازم کار، مقرون به صرفه بودن، قابلیت انجام MRI از گردن و عدم نیاز به فلورسکوپ و ایجاد پایداری موقت، به طور مناسب را می توان نام برد. با حذف پیچ و صفحه، طبعا عوارض آن هم حذف می شود. پس از عمل با این روش نیاز به بی حرکتی با وسایل سفت و سخت نمی باشد و گردن بند فیلادلفیا کفایت می کند.
متن کامل [PDF 1391 kb]   (1960 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل |

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb