دوره 30، شماره 193 - ( بهمن 1399 )                   جلد 30 شماره 193 صفحات 11-2 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Damoogh S, Vosough M, Falsafi S, Behrouzi A. Inhibitory Effect of E. coli Nissle 1917 on Clinical and Standard Strains of Pseudomonas aeruginosa. J Mazandaran Univ Med Sci 2021; 30 (193) :2-11
URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-15984-fa.html
داموغ شیدا، وثوق مهراد، فلسفی سروناز، بهروزی آوا. اثر مهاری پروبیوتیک E. coli Nissle1917 روی رشد سویه های بالینی جدا شده از بیمار و سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1399; 30 (193) :2-11

URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-15984-fa.html


چکیده:   (1818 مشاهده)
سابقه و هدف: سودوموناس آئروژینوزا یک عامل بیماریزای پراهمیت است که میتواند منجر به عفونتهای جدی شود. به دلیل وجود مقاومتهای آنتیبیوتیکی که در میان باکتریها رایج میباشد، یافت یک عامل درمانی جدید میتواند ما را قادر به غلبه بر این مشکل نماید. براساس مطالعات قبلی، فرض ما بر این است که سویههای پروبیوتیک باید دارای اثرات حفاظتی علیه باکتریهای پاتوژن و یا فرصت طلب از طریق مکانیسمهای مختلف باشند. هدف اصلی از مطالعه حاضر ارزیابی اثر E. coli Nissle1917 به عنوان یک پروبیوتیک بر روی سویههای سودوموناس آئروژینوزا است.
مواد و روشها: در مطالعه تجربی حاضر، بهمنظور ارزیابی اثر E. coli Nissle197 بر روی سویههای بالینی سودوموناس آئروژینوزا از تکنیکهای MIC و دیسک دیفیوژن استفاده شد و اثر فعالیت میکروبی سویه پروبیوتیک پس از 24 ساعت در دمای 37 درجه سانتیگراد مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافتهها: نتایج مطالعه نشان داد که بالاترین غلظت از سویه E. coli Nissle1917 دارای بهترین فعالیت ضد میکروبی بر علیه سویههای بالینی و استاندارد سودوموناس آئروژینوزا را پس از 24 ساعت دارا میباشد.
استنتاج: استفاده از باکتریهای پروبیوتیک دارای اثرات مثبتی در جنبههای پزشکی است، بهخصوص به علت بروز مسیرهای مقاومتهای آنتیبیوتیکی بیشماری که باکتریها به آن دستیابی پیدا میکنند. بنابراین، با توجه به فقدان آنتیبیوتیک مناسب برای بسیاری از عفونتها، پروبیوتیکها میتوانند جهت کنترل عفونتها کمککننده باشند. غلظتهای مختلف از یک پروبیوتیک میتواند مهارکننده رشد باکتری پاتوژن باشد
متن کامل [PDF 349 kb]   (1755 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل | موضوع مقاله: ویژه نامه میکروبیوتا

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb