دوره 22، شماره 1 - ( ویژه نامه اسفند (شماره 1) 1391 )                   جلد 22 شماره 1 صفحات 241-234 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ahmadi R, Salehi Z, Zahiri Z, Faraji Saravani M. Analysis of GSTM1 Polymorphism and Abortion in Guilan Province. J Mazandaran Univ Med Sci 2013; 22 (1) :234-241
احمدی رضوان، صالحی زیور، ظهیری زیبا، فرجی سراوانی مهدیه. بررسی پلی مورفیسم ژن1 GSTM و سقط جنین در استان گیلان. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1391; 22 (1) :234-241

سابقه و هدف : سقط جنین خودبه خودی به عنوان ختم حاملگی قبل ازهفته بیستم حاملگی یا تولد نوزادی با وزن کم تر از 500 گرم شناخته می شود. علت آن تا کنون نامعلوم باقی مانده، اما ممکن است با عوامل ژنتیکی در ارتباط باشد . یک خانواده از آنزیم های دخیل در س مزدایی از طیف وسیعی از مواد شیمیایی هستند. (GSTs) گلوتاتیون اس - ترانسفرازها سبب عدم تولید آنزیم و در نتیجه عدم فعالیت آنتی اکسیدانی می شود. در این مطالعه، GSTM حذف پلی مورفیک در ژن 1 در استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت. ،GSTM ارتباط بین سقط جنین و پلی مورفیسم ژن 1 ژنومی از خون 80 بیمار مبتلا به DNA مواد و روش ها: مطالعه حاضر از نوع مورد شاهدی بوده که در آن استخراج Internal Standard-Controlled PCR طی دو مرحله PCR سقط جنین و 100 فرد سالم به عنوان کنترل صورت گرفت. آنالیز انجام شد. Nested PCR و داشتند و 12 درصد GSTM 37 درصد از موارد مبتلا به سقط جنین ژنوتیپ نول 1 / یافته ها: نتایج نشان داد که 5 فعال، اختلاف معنی داری در گروه بیماران GSTM توزیع ژنوتیپ های 1 .(p <0/ حذف در افراد سالم مشاهده گردید ( 002 در بیماران برابر 88 درصد و در GSTM ژن 1 AO یا AA به طوری که فراوانی ژنوتیپ ،(p <0/ و کنترل ها نشان داد ( 0001 گروه کنترل برابر 15 درصد بود. در زنان استان گیلان، احتمالا یک فاکتور خطر برای سقط جنین خود به GSTM استنتاج: حذف هموزیگوت ژن 1 خودی است.
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل | موضوع مقاله: ژنتیک