دوره 24، شماره 117 - ( مهر 1393 )                   جلد 24 شماره 117 صفحات 64-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Goudarzi L, Kasra Kermanshahi R. Antimicrobial Activity of Different Lactobacillus Spices in Presence of Prebiotics against Proteus vulgaris. J Mazandaran Univ Med Sci 2014; 24 (117) :55-64
URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-4424-fa.html
گودرزی لیلا، کسری کرمانشاهی روحا. در Lactobacillus ارزیابی فعالیت ضد میکروبی گونه های مختلف Proteus vulgaris حضور پری بیوتیک ها علیه سویه های. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1393; 24 (117) :55-64

URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-4424-fa.html


چکیده:   (7592 مشاهده)
سابقه و هدف: پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها که مفهوم تازه تری می باشند، اثرات مثبت در تعادل میکروفلور روده و دستگاه ادراری و به واسطه آن بهبود سلامت میزبان ایجاد می کنند. این مطالعه با هدف بررسی اثر پری بیوتی کها بر تولید Lactobacillus plantarum ATCC ، Lactobacillus acidophilus ATCC فاکتورهای ترشحی پروبیوتیک های 4356 Lactobacillus casei و Lactobacillus fermentum ATCC 9338 ،Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 ، 8014 انجام پذیرفت. Proteus vulgaris بر علیه رشد سویه های مختلف ATCC 39392 مواد و روش ها: در این مطالعه خاصیت ضد میکروبی مایع رویی کشت پروبیوتیک ها در دو حالت محیط کشت پایه براث در حضور پری بیوتیک های رافینوز، لاکتولوز، ترهالوز، اینولین و ریبوفلاوین به MRS براث و محیط کشت MRS مورد بررسی قرار گرفت. (Well Diffusion Agar) کمک روش انتشار در آگار توسط چاهک یافته ها: نتایج بررسی حاضر نشان داد پری بیوتیک های مورد بررسی در تمامی حالات توانستند فعالیت ضد میکروبی 29 میلی متر / تا 67 Lactobacillus را افزایش دهند و میانگین قطر هاله عدم رشد در حضور پری بیوتیک ها برای سویه های افزایش داشته است. استنتاج: بنابر نتایج به دست آمده می توان ادعا نمود که پری بیوتیک ها باعث افزایش خاصیت ضد میکروبی به طور اختصاصی وابسته به نوع پری بیوتیک و سویه Lactobacillus پروبیوتیک ها شده و این افزایش در فعالیت سویه های مورد بررسی بوده است. بنابراین محصولات پری بیوتیکی در مواجه با پروبیوتی کهای می توانند خواص و Lactobacillus کارایی آن ها را افزایش دهند.
متن کامل [PDF 265 kb]   (3260 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل | موضوع مقاله: ميکروبيولوژي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb