Goudarzi L, Kasra Kermanshahi R. Antimicrobial Activity of Different Lactobacillus Spices in Presence of Prebiotics against Proteus vulgaris. J Mazandaran Univ Med Sci 2014; 24 (117) :55-64
URL:
http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-4424-fa.html
گودرزی لیلا، کسری کرمانشاهی روحا. در Lactobacillus ارزیابی فعالیت ضد میکروبی گونه های مختلف Proteus vulgaris حضور پری بیوتیک ها علیه سویه های. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1393; 24 (117) :55-64
URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-4424-fa.html
چکیده: (7592 مشاهده)
سابقه و هدف: پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها که مفهوم تازه تری می باشند، اثرات مثبت در تعادل میکروفلور روده و
دستگاه ادراری و به واسطه آن بهبود سلامت میزبان ایجاد می کنند. این مطالعه با هدف بررسی اثر پری بیوتی کها بر تولید
Lactobacillus plantarum ATCC ، Lactobacillus acidophilus ATCC فاکتورهای ترشحی پروبیوتیک های 4356
Lactobacillus casei و Lactobacillus fermentum ATCC 9338 ،Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 ، 8014
انجام پذیرفت. Proteus vulgaris بر علیه رشد سویه های مختلف ATCC 39392
مواد و روش ها: در این مطالعه خاصیت ضد میکروبی مایع رویی کشت پروبیوتیک ها در دو حالت محیط کشت پایه
براث در حضور پری بیوتیک های رافینوز، لاکتولوز، ترهالوز، اینولین و ریبوفلاوین به MRS براث و محیط کشت MRS
مورد بررسی قرار گرفت. (Well Diffusion Agar) کمک روش انتشار در آگار توسط چاهک
یافته ها: نتایج بررسی حاضر نشان داد پری بیوتیک های مورد بررسی در تمامی حالات توانستند فعالیت ضد میکروبی
29 میلی متر / تا 67 Lactobacillus را افزایش دهند و میانگین قطر هاله عدم رشد در حضور پری بیوتیک ها برای سویه های
افزایش داشته است.
استنتاج: بنابر نتایج به دست آمده می توان ادعا نمود که پری بیوتیک ها باعث افزایش خاصیت ضد میکروبی
به طور اختصاصی وابسته به نوع پری بیوتیک و سویه Lactobacillus پروبیوتیک ها شده و این افزایش در فعالیت سویه های
مورد بررسی بوده است. بنابراین محصولات پری بیوتیکی در مواجه با پروبیوتی کهای می توانند خواص و Lactobacillus
کارایی آن ها را افزایش دهند.
نوع مطالعه:
پژوهشي-کامل |
موضوع مقاله:
ميکروبيولوژي