دوره 25، شماره 132 - ( دی 1394 )                   جلد 25 شماره 132 صفحات 337-334 | برگشت به فهرست نسخه ها

Vatani F, Azadimanesh P, Poursharifi H, Osfoori M. Interment Addiction and Symptoms of Attention-deficit Hyperactivity Disorder in University Students . J Mazandaran Univ Med Sci 2016; 25 (132) :334-337
وطنی فاروق، آزادی منش پگاه، پورشریفی حمید، عصفوری میعاد. بررسی وابستگی به اینترنت و علائم اختلال بیش فعالی کم توجهی در دانشجویان. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1394; 25 (132) :334-337

سابقه و هدف: باتوجه به پژوهش‌های پیشین که نشانگر رابطه بین تکانشگری واعتیاد به اینترنت بوده است، مطالعه حاضر با هدف مقایسه نشانه‌های اختلال نقص توجه- بیش‌فعالی بین دانشجویان معتاد و غیر معتاد به اینترنت انجام شده است.

مواد و روش‌ها: در مطالعه تحقیقات مقایسه‌ای حاضر 311 نفر به روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب شدند و برای گردآوری داده‌ها از پرسش‌نامه اعتیاد به اینترنت یانگ و پرسش‌نامه تشخیصی کوتاه اختلال نقص توجه- بیش‌فعالی کانرز استفاده شد. هم‌چنین برای تحلیل داده‌ها از تحلیل واریانس یک راهه (ANOVA) و نرم‌افزار آماری spss16 استفاده گردید.

یافته‌ها: نتایج نشان دادند که نمره‌های دانشجویان معتاد به اینترنت در متغیر نقص توجه- بیش‌فعالی، بیش از دانشجویان غیر معتاد و در معرض خطر اعتیاد به اینترنت است (001/0= p).

استنتاج: نتایج این مطالعه با یافته‌های پیشین منطبق بوده و افراد معتاد به اینترنت نسبت به افراد غیر معتاد دارای سطح بالاتری از نشانه‌های اختلال نقص توجه- بیش‌فعالی هستند.

نوع مطالعه: گزارش کوتاه | موضوع مقاله: روانشناسی