دوره 23، شماره 109 - ( بهمن 1392 )                   جلد 23 شماره 109 صفحات 132-125 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Peivandi S, Fazeltabar Malekshah F, Shahidi M, Khalilian A. Gestational and Perinatal Outcomes in Fresh and Frozen Embryos Transfer. J Mazandaran Univ Med Sci 2014; 23 (109) :125-132
URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-3664-fa.html
پیوندی سپیده، فاضل تبار ملکشاه فاطمه، شهیدی مریم، خلیلیان علی رضا. بررسی و مقایسه پیامدهای بارداری و پری ناتال در دو روش انتقال جنین تازه و انجماد یافته. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران. 1392; 23 (109) :125-132

URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-3664-fa.html


چکیده:   (9991 مشاهده)
سابقه و هدف : در سه دهه گذشته با ظهور روش های نوین کمک باروری به داخل رحم از جمله (fresh) و انتقال جنین تازه (IVF) موارد ناباروری منجر به حاملگی شده است . لقاح خارج رحمی این روش ها است. مطالعه نویسندگان پیامدهای بارداری و پری ناتال مشابه را در دو روش انتقال جنین تازه و انجماد یافته و در بعضی موارد پیش آگهی بهتر را در روش انتقال جنین انجماد یافته گزارش کرده اند. بر روی مادران بارداری که به مراکز نازایی شهرستان ساری مراجعه کرده و case series مواد و روش ها: این مطالعه بااستفاده از درمان های کمک باروری درعرض سالهای 1383 تا 1390 باردارشده بودند، صورت گرفت . در این مطالعه پیامدهای بارداری و پری ناتال در دوروش انتقال جنین تازه و انجماد یافته مورد بررسی قرار گرفت. 49 درصد ) فقط مردانه و در 92 مورد ( 23 درصد ) فقط زنانه و در 53 مورد / یافته ها: علت نازایی در 199 مورد ( 8 13/3 درصد ) ناشی از هر دو عامل بوده است . در 56 مورد ( 14 درصد ) نیز نازایی با علت نامشخص بوده است . هیچ کدام ) با هم تفاوت معن ی داری نداشته است . بستری fresh و frozen از عوارض بارداری مادری و جنینی در دو روش انتقال جنین 1/ در 3 بیمار ( 2 Frozen 3 درصد ) و در روش انتقال / در 5 بیمار ( 3 Fresh به علت تهدید به سقط در روش انتقال جنین و درمان کمک تنفسی NICU از نظر بستری در .(p=0/ درصد) مشاهده شد که از نظر آماری، این تفاوت معنی دار نبود ( 13 نیز در دو روش انتقال، اختلاف معنی داری آماری وجود نداشت. تفاوت ی نداشته و frozen و fresh در دو روش انتقال جنین IVF استنتاج: پیامدهای پری ناتال در بارداری های با روش پیامدها در دو روش یکسان بوده است.
متن کامل [PDF 157 kb]   (3177 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل | موضوع مقاله: بهداشت محیط زیست

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb