دوره 30، شماره 193 - ( بهمن 1399 )                   جلد 30 شماره 193 صفحات 2-11 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Damoogh S, Vosough M, Falsafi S, Behrouzi A. Inhibitory Effect of E. coli Nissle 1917 on Clinical and Standard Strains of Pseudomonas aeruginosa. J Mazandaran Univ Med Sci. 2021; 30 (193) :2-11
URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-15984-fa.html
داموغ شیدا، وثوق مهراد، فلسفی سروناز، بهروزی آوا. اثر مهاری پروبیوتیک E. coli Nissle1917 روی رشد سویه های بالینی جدا شده از بیمار و سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران . 1399; 30 (193) :2-11

URL: http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-15984-fa.html


چکیده:   (204 مشاهده)
سابقه و هدف: سودوموناس آئروژینوزا یک عامل بیماریزای پراهمیت است که میتواند منجر به عفونتهای جدی شود. به دلیل وجود مقاومتهای آنتیبیوتیکی که در میان باکتریها رایج میباشد، یافت یک عامل درمانی جدید میتواند ما را قادر به غلبه بر این مشکل نماید. براساس مطالعات قبلی، فرض ما بر این است که سویههای پروبیوتیک باید دارای اثرات حفاظتی علیه باکتریهای پاتوژن و یا فرصت طلب از طریق مکانیسمهای مختلف باشند. هدف اصلی از مطالعه حاضر ارزیابی اثر E. coli Nissle1917 به عنوان یک پروبیوتیک بر روی سویههای سودوموناس آئروژینوزا است.
مواد و روشها: در مطالعه تجربی حاضر، بهمنظور ارزیابی اثر E. coli Nissle197 بر روی سویههای بالینی سودوموناس آئروژینوزا از تکنیکهای MIC و دیسک دیفیوژن استفاده شد و اثر فعالیت میکروبی سویه پروبیوتیک پس از 24 ساعت در دمای 37 درجه سانتیگراد مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافتهها: نتایج مطالعه نشان داد که بالاترین غلظت از سویه E. coli Nissle1917 دارای بهترین فعالیت ضد میکروبی بر علیه سویههای بالینی و استاندارد سودوموناس آئروژینوزا را پس از 24 ساعت دارا میباشد.
استنتاج: استفاده از باکتریهای پروبیوتیک دارای اثرات مثبتی در جنبههای پزشکی است، بهخصوص به علت بروز مسیرهای مقاومتهای آنتیبیوتیکی بیشماری که باکتریها به آن دستیابی پیدا میکنند. بنابراین، با توجه به فقدان آنتیبیوتیک مناسب برای بسیاری از عفونتها، پروبیوتیکها میتوانند جهت کنترل عفونتها کمککننده باشند. غلظتهای مختلف از یک پروبیوتیک میتواند مهارکننده رشد باکتری پاتوژن باشد
متن کامل [PDF 349 kb]   (231 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي-کامل | موضوع مقاله: ویژه نامه میکروبیوتا

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 All Rights Reserved | Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb